parallax background

Ovocný CHEESECAKE s agátovým medom

16 úžasných zaujímavostí o včelách.
21. októbra 2018
Prečo náš pastovaný med?
21. októbra 2018
 

CHEESECAKE je teraz veľmi populárny koláč, ktorý má v ponuke každá dobrá kaviarníčka. My sme si pre Vás pripravili fitness ovocný cheesecake s agátovým medom, ktorý Vás v letných mesiacoch osvieži a zároveň Vám nepridá veľa kalórii.

Ingredience:

- 2 vajíčka
- 200 g ovsených sušienok
- 100 g masla
- 2 PL holandského kakaa
- 500 g nízkotučného tvarohu
- 250 g ricotty
- 250 g gréckeho jogurtu
- 2 PL Agátového medu
- 1 bio vanilkový cukor
- ovocie rôzneho druhu
- červená želatína

ovocný cheesecake

Postup:

Ovsené sušienky si rozdrvíme nadrobno. Pridáme k nim rozpustené maslo a med. Všetko dobre premiešame a spracujeme na hmotu, ktorou vystelieme dno tortovej formy. Prstami dobre popritláčame na dno formy. V miske si spolu zmiešame tvaroh, grécky jogurt, ricottu a 2 vajíčka. Ochutíme vanilkovým cukrom. Hotovú plnku vylejeme do tortovej formy. Vložíme do rúry a pečieme 60 min na 180°C. Po hodine vypneme rúru a necháme cheesecake dôjsť v rúre ďalších 60 min. Po uplynutí času ho vyberieme z rúry a necháme vychladnúť. Na vrch poukladáme ovocie a zalejeme želatínou. Cheesecake odložíme do chladničky na 24 hodín.

Zdroj: tvojapremena.sk