parallax background

Grilované broskyne a med so škoricou

Palacinky plnené ricottou a med so škoricou
21. októbra 2018
 

Recept: grilované broskyne a med so škoricou

Aj vy milujete letné večerné posedenia s priateľmi, keď sa griluje mäsko a popíja dobre vychladený drink? A čo môže byť lepšie ako sladký dezert na záver? Určite vyskúšajte naše grilované broskyne s medom so škoricou. Tento recept je tou správnou volľbou, ktorú určite nikto neodmietne a všetkých ohromíte neočakávanou kombináciou, ktorou je grilovaná broskyňa a med so škoricou.

Ingrediencie:

- tvrdšie broskyne (aby sa pri grilovaní nerozpadli)
- vanilkovú zmrzlinu
- med so škoricou
- škorica
- mäta na dozdobenie

grilované broskyne

Postup:

Broskyne si ugrilujeme. Po ugrilovaní ich natrieme medom so škoricou. Vedľa broskýň si naložíme vanilkovú zmrzlinu ( množstvo necháme na každého podľa chuti, naša skúsenosť je taká, že nikdy nie je dosť ). V prípade, že máte ešte chuť môžete zmrzlinu ozdobiť ovocím a posypať škoricou. Broskyne ozdobíme mätou.

Dobrú chuť!